Blinde Vinken In Kerrie-peterseliesaus

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de blinde vinken in de boter zachtjes gaar in ongeveer 20 minuten. Vlees uit de pan halen. Bloem en kerrie bij de bruine boter doen en goed roeren. Water erbij en al roerend 2 minuten laten doorkoken. Koffiemelk erbij, de peterselie erdoor en als alles goed gemengd is een gedeelte over het vlees gieten. De rest apart opdienen.

Blinde Vinken In Kerrie-peterseliesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept