Varkenshaas Met Pickles

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees kruiden met peper en zout, braden met een beetje olie en nadien pas de boter toevoegen: 5 minuten in de oven en 10′ rusten in zachte gedoofde oven. Het vlees uit de braadslede nemen en de de braadslede flink warmen om de braadsappen te blussen met een glas water. De room en de pickles toevoegen, maat laat niet verder koken. Het vlees versnijden en op bord schikken, de saus afzonderlijk, bestrooid met korianderpluksels

Varkenshaas Met Pickles is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met pekelvlees & pickles
10 min Snack
Bekijk recept
Blini’s met zalm, saus met witbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pickles van radijs met gember en citroenkruid
Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept