Kip Met Tomaten, Selderij En Aardappelen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een grote braadslede en bak hierin de stukken kip rondom bruin. Voeg de kleingesneden uien en de knoflook toe en laat alles nog ca. 4 minuten doorbakken. Haal de braadslede van het vuur af. Schik de stukjes bleekselderij, de gehalveerde tomaten en de plakjes aardappel rond de kip. Bestrooi alles met wat zout, peper en de kruiden. Vermeng de bouillon met de wijn en de tomatenpuree en schenk het mengsel in de braadslede. Dek de braadslede af met alufolie en bak het gerecht ca. 1 uur in een op 175 graden voorverwarmde oven.

Kip Met Tomaten, Selderij En Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept