Lamsbout Met Komijn, Mosterd En Peulvruchten

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de bout in een braadslede en braad hem 1 uur. Zet de oven uit. Schep de bonen bij het vlees in de braadslede en roer het vleesnat erdoorheen. Laat het geheel een half uur in de nog warme oven staan. Zet de oven weer aan op 180 gr.C en bak nogmaals 30 minuten voor een bout van 2,5 kg. Reken voor ieder extra pond nogmaals 15 minuten extra baktijd.

Lamsbout Met Komijn, Mosterd En Peulvruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Taart met peren en gekonfijt fruit
35 min
Bekijk recept
Taart met citrusvruchten
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta-saladetaart met zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept