Gepocheerde Varkenshaas

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de gereduceerde saus en meng deze met 125 gr creme fraiche. Voeg er 1 eetlepel fijngehalte dille door, 1/4 theel. citroensap, 1 glas witte wijn en een snufje zout en witte peper naar smaak. Kook de saus in tot ze traag van de lepel loopt. Gaarneer mer wat grover gesneden dille Haal de varkenshaas uit de marinade, dep ze droog en breng de wijn aan de kook (gebruik 1 glas voor de saus. Als de wijn kookt het vuur reduceren tot de wijn net niet meer kookt. Laat dan gedurende 10 minuten de varkenshaas pocheren. Na deze kooktijd is de varkenshaas gaar, inwendig mooi rose en bezit een frisse smaak.

Gepocheerde Varkenshaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept