Creme Caramel Met Limoen

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 gr, vet 4 soufflepotjes in. boen de limoen schoon en rasp de groene schil er dun af. pers delimoen uit. verwarm in een steelpan 4 eetl suiker met het miloensap. los de suiker al roerende op en laat de siroop goudbruin worden. schenk de siroop in de soufflepotjes. laat dit afkoelen. klop in een kom het ei met de dooier, de room, de melk, 2 eetl suiker en de geraspte limoenschil los. schenk dit mengsel op de caramel. zet de potjes naast elkaar in een passende ovenschaal.schenk in deze ovenschaal een bodem kokend water. schuif de schaal in de oven en laat de creme-caramel in ca 30 min stollen. laat de creme-caramel goed afkoelen. zet ze minstens 1 dag in de koelkast. maak de zijkanten van de creme los en stort ze op vier bordjes.

Creme Caramel Met Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept