Zalm-mosterdsoep

8
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter en de olijfolie (neem een ruime hoeveelheid) in de soeppan. Bak hierin de ui, de bleekselderij en de prei tot deze zacht zijn geworden. Voeg dan de bouillonblokjes en de witte wijn toe. Vul de pan tot ongeveer de helft met water. Laat dit een half uurtje trekken. Los ongeveer 4 scheppen bloem op in water en voeg dit toe aan de soep. Breng op smaak met de peperkorrels, zout, dille en chilipoeder. Snijd de zalm in stukken en voeg deze toe aan de soep. Snijd de roomkaas in stukken en laat dit al roerend smelten in de soep. Schep hier dan de mosterd in en breng op smaak met de kruiden. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg dan de slankroom toe.

Zalm-mosterdsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept