Bloem zeven en boter hierin met 2 messen klein snijden, zout erover strooien en korrelig kneden. Koud water in delen toevoegen en massa snel tot samenhangend deeg kneden. Deegbal in plastic folie wikkelen en ca. 30 min. in koelkast laten rusten. Oven voorverwarmen op 200 graden. Deeg uitrollen tot ca. 4 mm dikte en vorm ermee bekleden. Teveel afsnijden. Restjes deeg opnieuwe uitrollen en er deegblaadjes uitsnijden. Bodem van deeg regelmatig inprikken met vork. Zalm en broccoli over deegbodem verdelen. Eieren met room en kaas loskloppen en in deegboven schenken. Garneren met deegblaadjes. Quiche in midden van oven in ca. 45 min. gaar en goudbruin bakken. In droge koekepan amandelschaafsel roosteren en over warme taart strooien.
Quiche Met Zalm En Broccoli is een recept van Smulweb.nl