Cannelloni Met Spinazie , Spekjes En Kaassaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de kaassaus. Smelt de boter in een kookpan en voeg al roerend de bloem toe. Laat even bakken en leng al roerend aan met melk tot een gladde, smeuige saus. Voeg 50 g gemalen mozzarella toe. Meng en kruid met peper en zout. Schep 2 a 3 eetl. spinazie op elk lasagneblaadje (in de breedte). Rol de lasagneblaadjes op tot cannelloni. Leg de cannelloni in een grote ovenschaal en giet er de kaassaus over. Strooi er de rest van de gemalen mozzarella over en kruid met een mespunt paprikapoeder. Laat gedurende 15 min. bakken in een voorverwarmde oven op 200 ?C. Schakel indien nodig tegen het einde van de baktijd de grill nog enkele min. aan.

Cannelloni Met Spinazie , Spekjes En Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept