Cannelloni Met Spinazie En Ricotta

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de spinazie met de ricotta, parmezaan, peterselie, dille broodkruim, zout en peper.Schep een derde van de tomatensaus op de bodem van de beboterde ovenschotel. Leg een lasagnevel op een vlakke ondergrond, schep er wat ricottavulling op en rol op. Leg in de ovenschaal, met de naad naar beneden.Doe het zelfde met de andere vellen. (bij kant en klare cannelloni opvullen en op de saus leggen)Giet de rest van de tomatensaus over de cannelloni, bestrooi met parmezaan en bak in 25 a 30 min. af.

Cannelloni Met Spinazie En Ricotta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept