Hongaarse Rundergoulash

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie in een braadpan en bak de salami zachtjes uit. Schep het Hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin. Bak de ui 2 minuten mee.Schep het vleesmengsel uit de pan en doe het in de slow-cooker.Doe de paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat in het bakvet, en schenk de bouillon erbij langs de rand van de pan.Laat even zachtjes pruttelen. Giet het mengsel over het vlees in de slow-cooker.Zet de slow-cooker eerst een uur op high. En dan 6 - 7 uur op low.

Hongaarse Rundergoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundergoulash met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept