Geroosterde Aardbeien En Cocoule Saus

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de witte wijn en de port in een steelpannetje en breng het aan de kook. Als hetc kook voeg je de aardbeien toe. Dit laat je ongeveer voor 5 tot 8 minuten sudderen in het pannetje. Voeg nu je cocoule sint-jac toe en de cognac en de aardbeien likeur steek dit in de fik als de alchol verbrand is dan voeg je de room toe en laat je het even door sudderen tot het de juiste dikte heeft. De juiste dikte is dat je het mooi van je lepel kan af laten lopen zonder dat de saus dan je hele bord over voeit

Geroosterde Aardbeien En Cocoule Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept