Snijd de rozen van de broccoli en verdeel ze in kleine roosjes. Snijd de bosuitjes in stukjes van 2 centimeter. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes van ca. 2 centimeter. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Bestrooi de plakjes met chilipoeder. Roer in een kommetje de cognac, tomatenpuree en majoraan door elkaar. Verhit de wok op hoog vuur. Rooster de amandelen al omscheppend in ca. 1 minuut goudbruin. Schep ze op een bord. Verhit de olie in de wok en bak de plakjes biefstuk in 2 minuten al omscheppend bruin. Neem ze uit de wok. Bak de broccoli, bosui en paprika al omscheppend in ca. 3 minuten knappend gaar. Voeg de biefstukplakjes en het cognacmengsel toe en verwarm het gerecht al omscheppend op hoog vuur tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de amandelen erover.
Biefstuk Met Broccoli En Amandelen is een recept van Smulweb.nl