Entrecote (Gegrilleerde) Met Sinaasappelmarinade

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd eventueel aanwezige vetranden van de entrecotes in tot op het vlees met de punt van een scherp mes. Doe dit steeds met een tussenafstand van circa 1 centimeter. Op deze manier wordt voorkomen dat het vlees tijdens het roosteren gaat kromtrekken. Bestrijk de entrecotes voor en tijdens het roosteren met de marinade. Rooster ze 4-6 minuten aan beide kanten op de barbecue of onder een hete grill. Verpak de entrecotes na het roosteren een minuut of 10 in aluminiumfolie voordat ze schuin in plakken worden gesneden. Bestrooi ze eventueel met zout naar smaak en garneer de plakjes vlees met een takje salie.

Entrecote (Gegrilleerde) Met Sinaasappelmarinade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kalkoenfilet met sinaasappelmarinade
10 min Snack
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept