Romige Vissoep Met Kerrie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een grote pan de boullion aan de kook samen met de wijn,soepgroenten en de aardapp, zet het vuur iets lager en voeg de kerrie ,toe,laat de boullion ca 15 min zacht koken tot de groenten en aardapp gaar zijn, dompel in tussen de tomaten 1 min onder in kokend water tot het velletje loslaat,verwijder die en ontpit de tomaat, snijd hem in kleine stukjes,pureer de soep met een staafmixer, schenk de soep terug in de pan en meng er de slagroom ,de tomatenblokjes en vis door,laat de sep nog 5 min zachtjes doorkoken,voeg zout en peper toe naar smaak, verdeel de soep over de borden en knip er wat bieslook over

Romige Vissoep Met Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept