Cahn Thit Bo La-lot

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon in een grote pan aan de kook met de sereh, draai het vuur lager en laat de bouillon 10 minuten zachtjes koken. Verhit de resterende 2 el oie in een wok of koekenpan op hoog vuur. Doe het vlees in de olie als deze begint te roken en roerbak het vlees kort aan beide kanten bruin. Voeg de tomaten toe en roerbak deze kort mee. Schep de vleesreepjes en tomaat met een grote lepel in de soep. Breng de soep op hoog vuur aan de kook en doe er de resterende 2 el vissaus en chili-olie bij. Neem de pan van het vuur en voeg de la-lot bladeren toe.

Cahn Thit Bo La-lot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lot Ju Kair Gnow
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkip met sjalot
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duifjes in papillot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Provencaalse Runderreepjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Cahn Sa Lach Soan
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cahn Chua Tom
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cahn Khoai Mon
30-60 min -
Bekijk recept