Gevuld Ei Met Tonijn

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalot en de augurk fijn en doe dit in een kom. Hak de peterselie, laat de tonijn goed uitlekken en meng alles met een vork goed door elkaar. Doe de doorgewreven eidooiers, barbecuesaus, mayonaise en peper en zout erbij. Meng alles tot een smakelijk en stevig mengsel. Draai nu de eiwitten om en vul ze met behulp van een lepel met de vulling.

Gevuld Ei Met Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept