Gevulde Eiren (met Variatie)

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wip de dooiers eruit en snijd van de bolle kant van de eihelften voorzichtig een dun plakje af zodat ze blijven staan.Roer de boter smeuig. Wrijf de dooiers door een zeef of prak ze met een vork zeer fijn. Roer dit met de mayonaise, peper en zout naar smaak goed door de boter en schep het mengsel in een spuitzak met grover kartelmond. Laat het mengsel minstens 30 minuten opstijven in de koelkast. Spuit de vulling in de eihelften en garneer eventueel met toefjes peterselie, kleine reepjes paprika, tomaat, kappertjes of olijfringetjes.

Gevulde Eiren (met Variatie) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte pompoensoep
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde exotische fruitsalade met gember-bananenkwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met Thaise groenten en curryburger
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarber crumble
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept