Bechamelsaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de saus op smaak af met zout, cayennepeper en nootmuskaat en giet ze door een fijne zeef. T I P De bechamelsaus krijgt meer smaak indien u tijdens het aanstoven een stukje spek- of hamzwoerd en wat ui toevoegt. U kunt ook de melk vooraf opkoken met kruiden zoals laurier, ui, peperkorrels en kruidnagel en 20 minuten laten trekken. Om klonters te vermijden moet de bloemroux koud zijn op het ogenblik dat u de groentemelk erdoor roert.

Bechamelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept