Terrine Van Geitenkaas Met Gegrilde Paprika

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de blaadjes gelatine in water. Verwarm de room zonder hem te laten koken en los de uitgeknepen gelatine op in de room. Zeef de room en voeg deze toe aan het kaasmengsel. Vet een terrinevorm in met olie en bekleed hem met plasticfolie. Schep de helft van het kaasmengsel in de vorm en zet alles een minuut of tien in de koelkast. Verdeel de paprika?s over het kaasmengsel en laat aan elke kant ca. 1 cm. vrij. Schep de andere helft van het kaasmengsel op de paprika?s. Vouw de folie naar binnen. Zet de vorm in de koelkast en laat alles minstens 2 uur rusten.

Terrine Van Geitenkaas Met Gegrilde Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept