Mosselen Op Scandinavische Wijze

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm een bodempje olie in een ruime pan en fruit hierin de mosselgroenten aan. Voeg er de schoongeboende mosselen aan toe, giet er de wijn en het citroensap bij en schep er de kaas door, dek de pan af en kook enkele minuten op hoog vuur tot de mosselen opengaan, schud ondertussen regelmatig op.Haal de mosselen van het vuur zodra ze open zijn en schep er de spinazieblaadjes onder, werk af met de boter die je er kort door roert en bestrooi met peterselie

Mosselen Op Scandinavische Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept