Mosselen Op Mediteranne Wijze

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen grondig schoon door ze in water te dompelen. Verwijder de mosselen die open blijven. Snijd de tomaten in stukken. Was de kruiden en hak ze fijn. Meng het geheel met de kruiden en de olijfolie. Verwarm de wijn in een kookpan. Als hij begint te koken, voeg je er eerst de helft van de mediterrane mengeling aan toe, en vervolgens de mosselen. Bedek met de rest van de mengeling. Kook afgedekt gedurende minstens 5 minuten op een hoog vuur. Schud af en toe. De bereiding is klaar wanneer de meeste mosselen open zijn. Warm opdienen.

Mosselen Op Mediteranne Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept