Hongaars Rundvlees

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes van 3 cm. en schud deze om met bloem
  • 2 Verhit in een zware braadpan de boter en olie, braad het vlees op hoog vuur rondom bruin
  • 3 Voeg de uien en knoflook toe en bak ze mee totdat de aanbaksels zijn losgekomen. Voeg het paprikapoeder en de paprikablokjes toe en schenk er 1,5 dl water bij (rode wijn is ook erg lekker). Stoof het vlees op de sudderpit in 1,5-2 uur gaar
  • 4 Maak de jus af met 1-2 el Maggi Vloeibare Jus Pikant en voeg op het laatst de selderij toe. Lekker met rijst.

Hongaars Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Filet Op Z'n Hongaars
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars Paprika-aardappelgerecht
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars stoofpotje met kalfsvlees
0 min
Bekijk recept