Hongaarse Goulash

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spekblokjes in olie of boter laten bakken. Uit de pan nemen en uien met het vlees laten kleuren op hevig vuur. Paprika′s, spekjes toevoegen met het kruidentuiltje. Bouillonblokjes bijdoen en kruiden water. 1/2 laten smoren en de tomatenblokjes en de tomatenpuree bijvoegen en laten verder smoren tot het vlees gaar is (ongeveer 1 uur). Saus eventueel met maizena binden.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept