Ui en knoflook pellen en fijnsnipperen. Cashewnoten in keukenmachine tot poeder malen en in een kommertje appart zetten. In een pannetje met een klein laagje water ui en knoflook ca 5 min. zacht koken. Deze massa pureren in keukenmachine en in een kommetje appart zetten. Gepelde tomaten laten uitlekken en in keukenmachine met yoghurt,paprikapoeder,slagroom,suiker en maizena pureren, in een kommetje appart zetten. Kipfilets in 6 a 8 stukken snijden en droogdeppen met keukenpapier. In (braad)pan boter verhitten (niet bruin laten worden) en djinten en gemalen koriander ca 2 min al roerend zachtjes bakken. Gember,chili,en cashewnootpoeder toevoegen en ca 4 min al roerend zachtjes meebakken. Ui-knoflook purree toevoegen en ca 2 min. zachtjes meebakken. Kip toevoegen en goed omscheppen, zodat aan alle kanten de massala (=specerijenmengsel)bedekt. Kokosmelk toevoegen en zout naar smaak en alles 5 a 8 min laten koken tot kip bijna gaar is. Tomatenmengsel toevoegen en aan de kook brengen. Massala onafgedekt ca 20 min zachtjes laten koken, af en toe doorroeren. Als laatste de koriander erboven fijnknippen.