Indiase Groenten In Yoghurtsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook en blancheer de groenten hier ca 3 minuten in. Giet de groenten af maar vang het kookvocht op. Verhit olie in de pan en fruit hierin de ui, knoflook en garam masala een minuutje of 3 in. Voeg de groenten en tomatenpuree toe en bak een minuutje om, doe dan de yoghurt erbij. Maak naar smaak en dikte met de bouillon en laat nog een 10tal minuutjes doorgaren.

Indiase Groenten In Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept