Verhit de boter op half vuur. Fruit de uisnippers tot ze goudbruin zijn. Zet het vuur laag en voeg chilipoeder, paprikapoeder, komijn en 1/2 tl garam masala toe en 2-3 min. roerbakken. Voeg de kuidenpasta toe en roerbak ongeveer 10 min. Als de kruiden aankoeken scheutje water toevoegen. Voeg het vlees toe en zet het vuur iets hoger. Al omscheppend 4-5 min. bakken. Voeg tomatenpuree, zout en water toe. Al roerend aan de kook brengen. Deksel op de pan en 45 min. laten smoren tot het vlees gaar is. De eerst 20 min. af en toe roeren daarna vaker. Voeg het maanzaad en de kokos toe aan het vlees. Alles goed roeren tot de kokos is opgelost. Deksel op de pan en 15 min. zachtjes laten koken. Voeg de koriander en de resterende garam masala toe. Goed mengen en pan van het vuur nemen.
Vleesschotel Dilpassand is een recept van Smulweb.nl