Bloemkoolcurry

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten en de ringetjes bosui roerbakken. Doe er de roosjes bloemkool, aardappelblokjes en het pepertje bij, bak ca 3 minuutjes mee en breng op smaak met kurkuma, gember, komijn, paprikapoeder, peper en zout. Schenk er dan de bouillon bij en laat het geheel 20 minuutjes op laag vuur zachtjes sudderen. Voeg dan de doperwtjes en tomaatblokjes toe en laat nog 5 minuutjes zschtjes doorsudderen. Giet dan de yoghurt erdoor, warm goed door maar niet meer laten koken.

Bloemkoolcurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept