Pilaf

5
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rozijnen in lauwwarm water wellen. De uit fijnsnijden en bakken in de boter. De kipfilet in stukken snijden en met de ui meebakken. Als de kipfilet bijna gaar is, de gewelde rozijnen, de in stukjes gesneden knolselderij, de tomatenpuree, dobbelsteentjes spek, ketjap, sambal en het vocht van de perziken erbij doen. Dit allemaal ongeveer 45 minuten tot een uur laten sudderen. Eventueel wat suikerwater toevoegen. De rijst koken. Vlak voordat de pilaf wordt opgediend, de perziken in stukjes snijden en met de rest vermengen. Goed warm laten worden.

Pilaf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept