Zuid Amerikaanse Mosselsalade

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

DOe de mosselen in een koekenpan met deksel en voeg 2,25dl water toe .Doe het deksel op de pan en stoom de mosselen 5 min. op hoog vuur. Verwijder ongeopendeschelpen .Schep de mosselen nu met een schuimspaan in een kom. Gooi het kookvocht weg. Als de mosselen voldoende zijn afgekoeld,kun je restjes van de baars verwijderen en de mosselen heelhuids uit hun schelp trekken. Gooi de schelpen weg. Roer olijfolie, azijn ,citreonsap,knoflook,peper,venkelzaad ,zout ,ui,venkelknol en peterselie in een grote kom goed door elkaar .Voeg de mosselen toe, schud alles nog eens door elkaar en schep de salade op een schaal. Besrooi hem met dille en serveer meteen .

Zuid Amerikaanse Mosselsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met witte kaasblokjes
30 min
Bekijk recept
Mosselsalade met citroenmayonaise
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met aardappelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept