Neptunuszalm

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de vis met zout en peper. Giet er een eetlepel citroensap en wat olijfolie over en leg er een takje dille op. Gebruik een stoompan of hang een grote zeef boven een pan met water. Alleen de stoom mag de vis bereiken. Stoom hem ongeveer een kwartier, van binnen moet hij nog bijna rauw zijn. Breng terwijl de vis gaar wordt, 8 koppen water, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper aan de kook voor de vermicelli. Snijd de ontvelde tomaat in blokjes en hak de sjalotjes en koriander fijn. Haal de vis uit de zeef, verwijder de dille en snijd de zalm in kleine stukjes. Laat de vermicelli even koken tot ze ′al dente′ is. Haal de pan van het vuur en giet het engelenhaar goed af. Vermeng het met de overige ingredienten en maak het af met 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel citroensap en zout en peper naar smaak.

Neptunuszalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker