Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan olie verhitten. vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Ui en Spaanse peper toevoegen en nog ca. 5 minuten bkken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Aan vlees 6 dl water en bouillontablet toevoegen. Aan de kook brengen. Afgedekt ca. = uur zachtjes laten stoven. Djinten, gemberpoeder, rozijnen, groenten en erwten toevoegen. Nog ca. 15 minuten zachtjes laten stoven. Intussen in pan > liter water aan de kook brengen. Couscous in kom doen en kokend water erover schenken. Ca. 2 minuten laten wellen (het water dient geheel opgenomen te worden). boter en kaneel door couscous mengen. Vleesmengsel op smaak brengen met zout en peper. In wijde schaal couscous scheppen. Met schuimspaan vlees en groenten uit vocht scheppen en rondom en op couscous scheppen. Stoofvocht in sauskom doen en apart erbij geven.