Varkenshaasje Met Kruidenkaas En Porto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-snij het varkenshaasje open **′en portefeille′** en vul met de kaasvulling -rol ze weer dicht en kruiden met peper en zout -stoom het vlees 25 min boven de bouillon

Varkenshaasje Met Kruidenkaas En Porto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept