Gestoomde Venkel Met Kruidenkaas

1
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de losgemaakte blaadjes in de stoomkoker, stoommand of margriet. Doe water in de stoomkoker of doe een bodempje water in de pot waarin de stoommand of margriet gezet wordt. Stoom tot de venkel glazig is.

Gestoomde Venkel Met Kruidenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept