Chinese Stoomcake (Ching Dan Go)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met de suiker, tot de garde sporen trekt over het oppervlak. Zeef de bloem. Vouw voorzichtig de bloem door het mengsel. Bekleed een ronde cakevorm van 17,5 cm. met bakpapier. Schep het beslag in de vorm. Zet de vorm in een stoompan en dek deze goed af. Stoom de cake ongeveer 50-60 minuten boven flink kokend water. Vul af en toe het water aan. De cake zal ongeveer 7 cm. rijzen.

Chinese Stoomcake (Ching Dan Go) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met mango en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met zwartebonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept