Gestoomde Kabeljauw Met Lente-ui En Gemberwortel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet het stoommandje van de stoompan in met olie. Bestrooi de kabeljauwfilet met peper en zout. Leg de vis in het ingevette stoommandje van de stoompan. Schil de gemberwortel en rasp deze fijn. Snijd de lente-ui fijn. Bestrooi de vis met de gemberwortel en de lente-ui en verdeel dit over de vis. Besprenkel de vis tenslotte met de sojasaus en stoom de vis in circa 15 minuten gaar.

Gestoomde Kabeljauw Met Lente-ui En Gemberwortel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept