Vermeng de eieren, het vlees, de ui en het mengsel. Vet de binnenkant van 2 kommetjes in met de reuzel. Verdeel de doperwten over de kommetjes. Verdeel het ei-gehaktmengsel over de kommetjes. Zet een pan water op waarin de stoommand geplaatst kan worden. Het mandje mag niet onder water staan. Zet de kommetjes in de stoommand. Doe er een deksel op waarin een luchtgaatje zit zodat de stoom kan ontsnappen. Sluit de pan af en stoom in 15 minuten op groot vuur het ei-gehaktmengsel gaar. Terwijl de stoommand op staat, de spinazie wassen en droogslaan. Sij de spinazie kruiselings in drieen. Verwarm de wok. Giet er 1 eetlepel olie in. Roerbak de spinazie met 1 theelepel zout enkele seconden. Zorg dat de spinazie niet slap kookt. Leg ze in een halfdiepe schaal. Haal de kommetjes uit de stoommand en keer ze om op het spinaziebedje.