Mu Wan

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de suiker met 4 a 5 eetlepels water in een pan en laat het circa 15 minuten zachtjes koken tot het caramaliseerd.Neem de pan van het vuur en schenk er de visaus heel voorzichtig bij.Pas op voor spetteren.Roer het langzaam door, zodat alle klontjes oplossen.Roer er tenslotte de ketjap door.Zet de pan met de saus op het vuur en voeg het varkensvlees, in gedeelten, toe.Laat het op en middelmatig vuur, onder voortdurend roeren, in ongeveer 3 minuten gaar koken tot het vlees helemaal bedekt is met de glanzende saus.

Mu Wan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wan-tansoep
10-20 min -
Bekijk recept
Gai Phat Pria Wan (Zoetzure Kipfilet)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wan Tan Met Varkensvlees
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hai xian ye cai wan dou (broccoli en peultjes met hoisinsaus
Bekijk recept

Kamper Steur
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Panang Mu
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Phat Phet Mu Sei No Mai (varkensvlees Met Bamboescheuten)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lap Mu (varkensgehakt-salade)
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept