Aardappelen Met Lenteuitjes En Dille

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen goed schoon borstelen en gaarstomen in 15 a 20 minuten . Halverwege de stoomtijd omscheppen. Ondertussen de dobbelsteentjes spek in de olijfolie bakken. Van het vuur nemen. De lenteuitjes in stukjes snijden en mengen met het spek. Zure room, peper, zout en dille toevoegen. De gestoomde aardappelen en de roomsaus vermengen en opdienen

Aardappelen Met Lenteuitjes En Dille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept