Kersenkn&#245del Met Eierlikeurroom

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meel in schaal zeven, een verdieping erindrukken. Daarin gist met suiker, 1 el lauwwarme melk en een beetje meel vermengen. Afgedekt op warme plek 15 min. laten staan. Eigeel, boterm 1/4 tl zout, rest van meel en 2 el melk met het voordeeg verkneden. Toegedekt 1 uur laten rijzen tot het volume zich heeft verdubbeld. Deeg uitrollen, in 4 vierkanten snijden. Telkens 1/2 el jam eropleggen en tot knõdel vormen. Een ingevette zeef in een pan kokend water hangen. Knõdel erinleggen en 12-14 min. boven de damp garen. Room stijfkloppen. Eierlikeur erdoorroeren. Knõdel met room serveren, garneren met chocorasp

Kersenkn&#245del Met Eierlikeurroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker