Engelse 'roast Porc' .

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten voor het stoombad in flinke schaal met 1 ? liter heet water (of 1,25 liter water + een flesje bokbier). Zet de schaal in de oven tot het vocht kookt. Schuif rollade op het rooster boven de schaal in oven. Temper oven tot 170˚C. Voeg marinade toe aan het stoomvocht. Snijd de bovenkant van een bol knoflook. Laat de knoflook in de oven naast het vlees op het rooster tenminste 45 min. poffen. Braad het vlees in 90 min. gaar en bruin.

Engelse 'roast Porc' . is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filet De Porc Sauce Robert
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee De Porc
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cotes De Porc A La Hongroise
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet Mignon De Porc Truffe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept