Asperges Met Citroen En Ansjovisboter. Gestoomde

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Pureer de ansjovis in een foodprocessor / hak ze heel fijn. * Roer er de boter, de rode en zwarte peper door * Voeg citroensap naar smaak toe. * Stoom de asperges gaar in een stoompan en als je deze niet hebt kun je ook een vergiet boven een pan met heet water gebruiken. * Serveer de asperges met de ansjovisboter er door heen geroerd of laat de klont met boter boven op de asperges smelten.

Asperges Met Citroen En Ansjovisboter. Gestoomde is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept