Gestoomde Visrolletjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Filets tussen plasticfolie heel plat slaan. Filets op werkvlak leggen met kant waar vel heeft gezeten naar boven. Vis bestrooien met zout en peper en beleggen met basilicum en gedroogde tomaten. Zalm met pesto bestrijken en op elke belegde visfilet stukje zalm leggen. Filets oprollen, rolletjes in magnetronfolie rollen en zijkanten van folie als een toffee sluiten. Rolletjes in stoommandje of in bovenste deel van stoompan leggen en in 8-10 min. gaar stomen. Folie verwijderen en rolletjes in plakken gesneden serveren met de saus. Lekker met broccoli.Romige tomatensjalotjessaus: Boter verhitten en sjalotjes hierin ? 5 min. zachtjes bakken. Visbouillon toevoegen en op zacht vuur tot de helft laten indampen. Slagroom en gedroogde tomaten toevoegen en saus nog iets laten indampen tot goede dikte. Saus met zout en peper op smaak brengen en Ingesneden kruiden erdoor roeren.

Gestoomde Visrolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept