Rollade Van Wilde Duif En Ganzelever Op Een Bedje Van Tauge

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plet de duivenfilets voorzichtig tussen folie plat door er met de onderkant van een pan op te slaan en daarna ermee te wrijven. Peper en zout ze. Leg een plakje ganzelever op de filet. Rol de filet op in plastic folie en maak zo een pakketje. Stoom de rolletjes en ? 8 minuten gaar (rose). Roerbak de tauge in de wok. Vermeng sojasaus met sesamolie en voeg dit bij de tauge. Serveer de rollade in plakjes (snij de rolletjes in drie plakjes) op een bedje van tauge, gedresseerd met de sojasaus.

Rollade Van Wilde Duif En Ganzelever Op Een Bedje Van Tauge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept