Visbouillon

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de bouillon op, met de fijngesneden gember en een fijngesneden pepertje (zonder zaadjes), Als het kookt de mosselen, st jacobsschelpen en de rivierkreeftjes stomen tot ze gaar zijn. Let op dat de st jacobsschelpen niet te hard gaan, dan worden ze taai. snij de koriander fijn, en snij het limoentje in schijfjes, en snij het tweede pepertje in fijne ringetjes.

Visbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept