Grieks Stoofvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1olie in een grote pan met dikke bodem verhitten.uien op matig vuur al roerend goudbruin bakken,uit de pan nemen en op keukenpapier laten uitlekken.
  • 2vet en pezen van het vlees snijden en in blokjes van 3 cm. snijden.al het vles in de pan doen en op hoog vuur al roerend 10 min. bruinbakken tot al het vocht is verdampt.
  • 3knoflook,wijn,specerijen,laurierblad,azijn,tomatenpuree,bouillon en zout in de pan doen.op een laag pitje 2a 3 uur afgedekt laten sudderen.af en toe roeren.
  • 4de uien toevoegen en omscheppen.nog 15 min. afgedekt laten koken.de laatste 5 min. de feta toevoegen.kaneelstokje,pimentkorrels en laurier voor het serveren verwijderen.

Grieks Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse kipspiesjes met krieltjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grieks flatbread met gyros van kip
2 uur-
Bekijk recept
Griekse tzatziki
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Grieks gevulde wrap
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept