Kwee Lapis Cina

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de kokosnoten heel fijn en pers met behulp van 6 kopjes water de santen en de kokosmelk eruit. U kunt natuurlijk ook de hoeveelheid santen in blik nemen.Kook de santen nu met wat zout en het pandangblad. Doe er, als de santen koud is, het meel en de suiker bij.Verdeel het beslag in tweeen, doe in de ene helft wat vocht van het suji blad en in de andere helft wat water van de beras merah.Stoom de koek laagsgewijs afwisselend rood en groen in een geimailleerd bord.Meer kleuren mag ook.

Kwee Lapis Cina is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kwee Mangkok
50 min + 30 stomen -
Bekijk recept
Kwee Mangkok
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kwee Wingko
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
KWEE NOGOSARI
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept