Gestoomde Visfilets Met Kokossaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-zet de stoompan klaar of zet een treef in de wok of grote pan en giet er een laagje van 5 cm water in -breng het water op hoog vuur aan de kook -leg de vis op een schaal en giet het kokosmengsel erover -voeg sjalot, vissaus, limoensap en suiker toe -zet de schaal in de stoompan of op de treef -deksel op de pan en de vis laten stomen circa 10 a 12 min -neem dan de schaal eruit en garneer met de chiliolie en wat koreander

Gestoomde Visfilets Met Kokossaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept