Gestoomde Venkel Met Bruine Salie-boter

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de stukjes venkel in een stoommand en strooi er wat zout over. Breng een grote pan met ruim water aan de kook en stoom de venkel in ca. 8 minuten beetgaar. Verhit intussen de boter of margarine in een kleine steelpan op laag vuur. Voeg de salie toe en warm de blaadjes mee tot de boter bruin kleurt en de salie krokant is. Neem de salie uit de boter of margarine.

Gestoomde Venkel Met Bruine Salie-boter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept