Gestoofd Vlees (Karni Stoba)

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het vlees met water en limoensap en snij het vlees in stukken. Doe dit vlees in een pan met olie, ui, paprika, tomaat, knoflook, bouillonblokje, peper, kerriepoeder, komijnpoeder, mango chutney, soya sauce, maggi en pikalili. Alles goed mengen en voor een paar minuten laten sudderen. Tomatenpuree en water toevoegen en goed mengen. Doe het deksel op de pan. Op een laag vuurtje laten sudderen. Vul wat warm water telkens bij, totdat het vlees gaar is en de saus dik. Dit gerecht kan geserveerd worden met witte rijst of Funchi of Morro rijst en met gebakken banaan of groenten.

Gestoofd Vlees (Karni Stoba) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenvlees (kabritu Stoba)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoba
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoba Die Boontje Largo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoba Papaja (Komkommer Salade)
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept